Sejl Optimist!

Køb Sejl Optimist! fra Seilforbundet her 

 
"Bogen har kun én opgave: At gjøre det så let og sjovt som muligt at komme i gang med at sejle Optimistjolle. Her finder du faktisk alt du behøver at vide. Hvis du aldrig har sejlet før, og gerne vil prøve at sejle Optimistjolle, så er det her et godt sted at starte. Der er mest billeder og tegninger. Ikke så meget tekst. På den måde bliver det lidt lettere at vide hvad du skal gøre, når du skal prøve det selv!"
"Seil Optimist!" findes p.t. på norsk, svensk og engelsk. Bogen er udviklet i samarbejde med Norges Seilforbund, og er primært henvendt til børn i alderen 8-12 år, som lige er startet med at sejle Optimistjolle. I Sverige er den publiceret i samarbejde med Svenska Seglarförbundet. I begge lande er den en del af sejlklubbers og sejlerskolers officielle oplæringsmateriel for nye Optimist-sejlere.
Bogen er på 64 sider. Siderne er luftige og lette at overskue, og informationsmængden er holdt på et niveau, hvor børn helt ned til syv-års alderen kan hænge med. Indholdet er organiseret logisk, med de første, enkle skridt på de første sider. Hver side stiller et spørgsmål, som besvares og afsluttes på samme side. Formatet er bredt og tilpasset en senere iPad/tablet version.
Engelsk-sproglig app-version med aktivt indhold kan hentes her:
https://itunes.apple.com/dk/app/how-to-sail-optimist-interactive/id962715239?l=da&mt=8