Sejl Feva!

Køb Sejl Feva! direkte fra Seilforbundet her!

"Bogen har én opgave: At gøre det så let og sjovt som muligt at komme i gang med at sejle tomandsjolle. RS Feva er en populær tomandsjolle for ungdom. Her er faktisk alt man behøver at vide for at komme i gang med at sejle den. Bogen kan også bruges mere bredt – vil du sejle tomandsjolle, så er dette stedet at starte. Der er mest billeder og tegninger. Ikke så meget tekst. Hver side har et tema. På den måde kommer vi let igennem de vigtigste ting i løbet af 10 små kapitler. Det er ikke nødvendigt at bruge så meget tid på at læse – det er jo på vandet det sker..."
"Seil Feva!" findes p.t. på norsk og svensk (svensk titel: "Segla Flera!"). Bogen er udviklet i samarbejde med Norges Seilforbund, og er primært henvendt til børn og unge i alderen 12-16 år, som skal i gang med at sejle RS Feva eller en tilsvarende tomandsjolle. I Sverige er den publiceret i samarbejde med Svenska Seglarförbundet. I begge lande er bogen en del af sejlklubbers og sejlerskolers officielle oplæringsmateriel.
Bogen er på 80 sider. Siderne er luftige og lette at overskue, og informationsmængden er holdt på et enkelt niveau. Indholdet er organiseret logisk, med de første, enkle skridt på de første sider. Hver side stiller et spørgsmål, som besvares og afsluttes på samme side. Formatet er bredt og tilpasset en senere iPad/tablet version.